WIKI HAIR: Η ομορφιά ξεκινάει πάντα από μέσα μας

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό, κερατίνη και αμινοξέα. Ένας συνδυασμός συστατικών που προσφέρει θεραπεία μαλλιών με τον πιο ευεργετικό τρόπο.

Από την Κρίστι Βλάχου

 

photo: Zulmaury Saavedra-unsplash

Ποιος ή ποια δεν γνωρίζει στις μέρες μας τι μπορεί να προσφέρει στο δέρμα μας η μεσοθεραπεία. Πόσο μάλλον σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ και αμινοξέα! Τώρα η επαναστατική φόρμουλα υψηλής τεχνολογίας και συστατικών της CLARITE PROFESSIONAL, μας προσφέρει μεσοθεραπεία μαλλιών. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πρόκειται για ένα συνδυασμό συστατικών που προσφέρει θεραπεία μαλλιών και μάλιστα πολύ ευεργετική.
Έχει την ικανότητα να χαρίζει στα μαλλιά τη χαμένη τους δύναμη, λάμψη και ζωντάνια που φεύγει μέρα με την μέρα λόγω της γήρανσης της τρίχας, της καταπόνησης από τα εργαλεία styling (θερμοκρασία), τους ρύπους του περιβάλλοντος, της αλμύρας από τη θάλασσα, το χλώριο από τις πισίνες και τον ήλιο.


Τι είναι η μεσοθεραπεία μαλλιών;

Για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα, η CLARITE PROFESSIONAL δημιούργησε την i-Keratin μια οργανική φόρμουλα η οποία είναι εμπλουτισμένη με πανίσχυρα ενεργά συστατικά όπως το Υαλουρονικό οξύ, η Κερατίνη και τα Αμινοξέα.


Το ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ είναι πολύ γνωστό για τις καλλυντικές του ιδιότητες που δεσμεύουν και διατηρούν την ενυδάτωση, καταπολεμώντας τη γήρανση και την ξηρότητα των μαλλιών. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος και των μαλλιών. Ενισχύει τα μαλλιά και αυξάνει την ενυδάτωση κατά 51% μετά από 4 ώρες (κλινικά δοκιμασμένο). Επαναφέρει τα μαλλιά στα υψηλότερα επίπεδα ενυδάτωσης και αποτρέπει την ξηρότητα που ευθύνεται για το σπάσιμο και το φριζάρισμα. Η μεσοθεραπεία μαλλιών είναι ο συνδυασμός υαλουρονικού, κερατίνης και αμινοξέων.
Η ΚΕΡΑΤΙΝΗ είναι μια πρωτεΐνη η οποία ανήκει στις ινώδεις δομικές πρωτεΐνες που φυσικά διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός. Η τρίχα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό (έως 84%) από πρωτεΐνες με σπουδαιότερη την Κερατίνη. Ως βασικό πλεονέκτημα, η Κερατίνη προσφέρει εντατική ενυδάτωση στον φλοιό της τρίχας, εξασφαλίζοντας της ζωτικότητα, ανθεκτικότητα και ζωτικής σημασίας άμυνα από επιβλαβείς παράγοντες.
Εντείνει την λάμψη, επιδιορθώνει τις σπασμένες άκρες, ελέγχει το φριζάρισμα, εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό και αφήνει τα μαλλιά λεία και μεταξένια. Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω συστατικών εγγυάται μοναδική εμφάνιση και ποιότητα στα μαλλιά.


Με υαλουρονικό οξύ – κερατίνη και αμινοξέα

Αμινοξέα ονομάζονται οιχημικές ενώσεις που περιέχουν μία τουλάχιστον καρβονική ομάδα από τα καρβονικά οξέα (RCOOH[1]) και μία τουλάχιστον αμινομάδα (-NH2)[2]. Τα αμινοξέα αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και καθορίζουν τις χαρακτηριστικές ιδιότητές τους.


Στο κομμωτήριο – μεσοθεραπεία

Πόσες φορές θα πρέπει να εφαρμόσω στα μαλλιά μου την μεσοθεραπεία, ώστε να έχω εντυπωσιακή αλλαγή στην ποιότητα; Μπορεί μόνο με μία φορά. Ανάλογα με την παρούσα ποιότητα των μαλλιών σας. Ο κομμωτής σας, μετά τη διάγνωση των μαλλιών σας, θα μπορεί να σας πει πόσες συνεδρίες χρειάζεστε.


Στο σπίτι – repair shampoo & mask

Ειδικά προϊόντα σχεδιασμένα με καλλυντικές φόρμουλες χωρίς θειικά πρόσθετα, πάραμπεν, σιλικόνες, άλατα, αλλεργιογόνα, ορυκτέλαια και χρωστικές. Ιδανικά για μαλλιά στα οποία έχει προηγηθεί μεσοθεραπεία. Περιέχουν επιλεγμένα φυσικά εκχυλίσματα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους και λιπαρά οξέα.
Οι πρωτεΐνες δρουν στη τρίχα προστατεύοντας την από τις εξωτερικές επιθέσεις και παράλληλα την επιδιορθώνουν αυξάνοντας την ελαστικότητα της και μειώνοντας τον κίνδυνο σπασίματος. Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στον φλοιό των ινών της τρίχας, ενώ σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ που θωρακίζει γυαλίζει και μαλακώνει τα μαλλιά. Τα λιπαρά οξέα αποτελούνται από τριγλυκερίδια και θρεπτικά ιχνοστοιχεία, συγγενή με τις πρωτεΐνες της τρίχας, και λόγω του χαμηλού μοριακού βάρους τους διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα των ινών της τρίχας για να την αναδομήσουν εσωτερικά.

 

 

Η Κρίστι Βλάχου, Education Manager της εταιρίας CLARITE PROFESSIONAL, mastercolorist & Blonde Expert με εξειδίκευση σε σεμινάρια εκπαίδευσης. Για επικοινωνία μαζί της μπορείτε να την βρείτε στο: facebook ως Christy Vlachou, στο Instagram ως Christyhaireducator & στο web:www.christyvlachou.gr

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION