Will you be my Hairstyle?

View Gallery 12 Photos

Ο καιρός έχει ζεστάνει, τα λουλούδια έχουν ξεκινήσει να ανθίζουν και όλα προμηνύουν την έναρξη της εποχής των γάμων. Οι πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 έχουν δημιουργήσει νυφικά χτενίσματα με γνώμονα την καινοτομία και την ανάδειξη της ομορφιάς της νύφης. Τα διακοσμητικά λουλούδια ανανεώνονται και το κλασικό δεν φεύγει από τις προτιμήσεις. Παρόλα αυτά τα νυφικά χτενίσματα ακολουθούν νέες γραμμές και αναβαθμίζονται σε hairstyles της νέας εποχής.

PIGTAIL BRAIDS

Δυο πλεξούδες έχουν πλεχτεί αριστερά και δεξιά πάνω στο κεφάλι και καταλήγουν πίσω, σε Pigtail braids. Το λουκ θέλει να κάνει τους stylists να ενσωματώσουν τις πλεξούδες στα νυφικά χτενίσματα, αφού μπορούν να αποδώσουν μοναδικά λουκς. Το στυλ αποπνέει ανατρεπτική αίσθηση και έχει χαρακτήρα runway.

 

FLOWER ACCESSORIES

Το φαινομενικά απλό λουκ αναδεικνύει τόσο το μοναδικό αξεσουάρω των λουλουδιών, όσο και το ανάλαφρο hairstyle που «αγκαλιάζει» το πρόσωπο. Διακριτικά κύματα κοσμούν τα τελειώματα, ενώ το αξεσουάρ με τα λαμπερά λουλούδια έχει τοποθετηθεί ως στέκα ολοκληρώνοντας το έλεγκαντ νυφικό χτένισμα.

 

THE BOHO STYLE

Τα λυτά μαλλιά σε ίσια μορφή, εκπέμπουν ξεκάθαρα τον ατημέλητο χαρακτήρα. Παράλληλα, πάνω τους έχουν τοποθετηθεί αξεσουάρ λουλουδιών και η έτσι η απλότητα συνδυάζεται με το κομψό. Το λουκ έχει σαγηνευτικό χαρακτήρα και αποπνέει έντονη θηλυκότητα.

 

CLASSY WAVES

Το κλασικό δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα όταν μιλάμε για τα πλούσια, νυφικά κύματα. Το στυλ είναι μια σίγουρη και ασφαλής επιλογή, ειδικά όταν πραγματοποιηθεί χωρίς αξεσουάρ. Το λουκ συνήθως δομείται σε μπούκλες, οι οποίες όμως πρέπει να διαθέτουν ατημέλητο στυλ έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην φαντάζει ‘’στημένο’’, αλλά φυσικό.

 

VOLUME CURLS

Ο πλούσιος όγκος συνδυάζεται με τις μπούκλες και μαζί χαρίζουν το στυλ που κάθε νύφη θα ζηλέψει. Ο όγκος τονίζει τις μπούκλες, ενώ το αξεσουάρ με τα λουλούδια απογειώνουν το λουκ. Ο χαρακτήρας του χτενίσματος είναι δυναμικός και παράλληλα κρύβει μια θηλυκότητα, αφού για αυτό φροντίζει το σωστό styling.

 

ELEGANT SPRING

Ο θηλυκός κότσος έχει συνδυαστεί με τη δύναμη των αξεσουάρ, σε μορφή λουλουδιών. Το στυλ του κότσου είναι αγαπημένο νυφικό χτένισμα, καθώς είναι κομψό και ταυτόχρονα σέξι. Ειδικά όταν συνδυαστεί με σωστά αξεσουάρ, τότε μπορεί να απογειωθεί στα ύψη.

 

GOLDEN FLOWERS

Το χαμηλό Bun έχει τοποθετηθεί πλάγια στο κεφάλι και αναδεικνύει μοναδικά τη διχρωμία των μαλλιών. Διαθέτει χαλαρή όψη και συνοδεύεται από το εντυπωσιασό αξεσουάρ των χρυσών λουλουδιών. Αφήστε και μια τούφα να πέσει κάτω, δεν θα χαλάσει ο κόσμος (ούτε και το hairstyle).

 

NEW AGE LOOK

Το λουκ έχει δομηθεί με καινοτομία, συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνικές. Το sleek στυλ καταλήγει στις πλεξούδες, οι οποίες έχουν πλεχτεί με προσοχή και δεξιοτεχνία, ενώ αυτές σχηματίζουν στο τέλος μια τούφα με δεμένο ύφασμα. Το καινοτόμο στυλ παίζει με τον φουτουριστικό χαρακτήρα σε μίνιμαλ προσέγγιση.

 

VIBRANT LOCKS

Οι πλούσιες μπούκλες πέφτουν μόνο στη μια πλευρά, ενώ εκείνες στο πάνω μέρος «αγκαλιάζουν» το κεφάλι, αφού σχηματίζουν ένα στεφάνι. Το στυλ χρησιμοποιεί τις παχιές μπούκλες για να αποδώσει ένα πρωτότυπο σχέδιο, βασισμένο καθαρά στον όγκο και στην υφή της μπούκλας. Ανατρεπτικό νυφικό χτένισμα, με πλούσιο χαρακτήρα.

 

BLOOMING BUN

Το bun διαφέρει με ευχάριστο τρόπο από τα υπόλοιπα καθώς είναι γυρισμένος προς τα εσωτερικά και έχει δομηθεί με περίτεχνο styling. Το λουκ διατηρεί κομψότητα, ενώ το μοναδικό διακοσμητικό των λουλουδιών ενισχύει την κομψότητα του στυλ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το κομψό και θηλυκό νυφικό λουκ.

 

THE MINIMAL

Το μίνιμαλ νυφικό λουκ φέρει έναν παχύ κότσο, τοποθετημένο στο πάνω μέρος του κεφαλιού και συνοδεύεται από τρία απλά, λευκά λουλούδια. Το στυλ είναι καλύτερο να δοκιμαστεί με αφέλειες, καθώς έτσι αποδίδεται γλυκύτητα στο γυναικείο πρόσωπο, η οποία συνδυάζεται άριστα με το συνολικό λουκ.

 

SLEEK BEAUTY

Για τις γυναίκες που επιθυμούν κάτι δυναμικό και πρωτότυπο, προτείνουμε ένα sleek στυλ, με ξεχωριστό χαρακτήρα. Όλο το μαλλί έχει δομηθεί σε sleek λουκ, ενώ ξεχωρίζει η πλάγια χωρίστρα και η graphic τούφα που στολίζει το πρόσωπο με καλλιτεχνικό τρόπο. Τολμήστε το!

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION